Her kare kendi hikayesini anlatsin..

16 Eylül 2009 Çarşamba

Haksızlığa uğramak, haksızlık yapmaktan iyidir




...Haksızlığa uğramak, haksızlık yapmaktan iyidir... Sokrates

2 yorum:

Adsız dedi ki...

vakit gece yarisini gecti sanirdim ve savunurdum ki vijdani rahatsiz insan uyuyamaz hep derlerya rahat uyuyamaz suclu ise insan diye. diyenler kulagima doldurup bu lafi inandirmislar benide . gercek bu degil. mis. vijdanim cok rahat sucsuzum sadece haksizliga ugradim kendimi anlatma firsatiniysa sok halinde oldugum ve aglamaktan konusamadigim icin kacirdim lakin anlattigim kadariyla bile böyle insafsizca yargilanmamaliydim ya . haksizliga ugramak bu kadarmi acitirmis insani bu kadarmi zor gelirmis uyuyamiyorum . sacmaladim kalktim google a haksiliga ugramak yazdim amacsiz sebepsiz bu sayfa acildi ve yaziyorum kimin okuyacagini bilmeden .. daha fazla yazarsam bu hale gelmeme sebep olduklari icin nefretimi cogaltarak zamani tüketicem ..

.... dedi ki...

Mrb, bir gün size haksizlik yapanlar emin olunki , ne hak ediyorlarsa o onlara zamanla geri gelecektir.
Hayat bence bir bummarang gibidir, yaptiklariniz emin olunki bir gün olur kapiniza bir sekilde geri gelecektir.Belki 10 sonra, belki 20 sene sonra ama size haksizlik edenler bir gün olur yaptiklarinin cezasini bir sekilde cekecektir.
Kalbinizi rahat tutun, icinizi rahat tutun, aglamakla veya üzülmekle hic bir yere gelemessiniz.Anliniz ve kalbiniz temiz tutun.Ben öyle tuttum ve bana bir zamanlar haksizlik yapanlarin sürüm sürüm süründüklerini gördüm..ama zamanla.. ve sabirla.

Insallah hayatinizi yolunuza sokarsiniz.

Saygiyla kalin